Ваш кошик порожній!
Насправді, я обожнюю кожну свою позицію, тому ось тобі про все. Ну, майже.
Слайси:
1) Курка з легким смаком часнику, що не перебиває смак сушеної курки. Лише доповнює його.
Ми ж любимо саме смак мʼяса, памʼятаєш? Забивати його величезною кількістю спецій (навіть натуральних) — то величезний гріх.
2) Пікантна курка з паприкою.
3) Курка з діжонською гірчицею.
4) Курка з насінням кунжутна, що дає їй горіхову нотку, а суміш прянощів підкреслює смак — чого? — правильно, м’яса!
5) Пекінська качка з медовим відтінком та смаком соєвого соусу.
6) Молочна яловичина з насиченими прянощами.
7) Класична свинина з наймʼякшої свиної частини та мінімальними прожилками жиру.
8) Свинина в вишні — ледь помітна кислинка та солодкий аромат. Мій фаворит на всі часи!
9) Турунські ковбаски з болгарським перцем і томатами — ніжна та соковита куряча ковбаска в натуральній оболонці.
10) Ковбаски карнації з 7-ма видами перцю крупного помелу.
11) Мій all time favourite — каталонські чорізо з чилійським перцем.
12) Конина зі східними прянощами та нестримним ароматом.
13) Невловима ікра тріски в натуральній оболонці.
14) Індичка в соєвому соусі — індичка завжди суперстар серед мʼяса птиці мʼякістю волокон.
15) Індичка з томатом та яблуком.
16) Філе індички з хроном.
17) Палаюча куряча ковбаска з найгострішим у світі перцем Кароліна Ріпер.
Зупиняюсь сьогодні на цих смаках, а коли спробуєш все — напишу тобі про наступні!